Manresa-Montserrat fent més distància del compte

Després de la caminada Vic-Artés, al dia següent volia fer-ho una mica més suau per recuperar. Menys distància, tranquil…

Aquest era el pla i així va anar fins una miqueta abans d’arribar al km 13, quan em vaig equivocar en un trencant seguint una fletxa groga que no era (se suposava que seguia el Camí de Sant Jaume). Ho vaig fer amb dutbtes, però com que després vaig anar trobant altres fletxes grogues em va semblar que anava bé així que vaig continuar.

Fruit d’aquest error vaig fer uns 12km més del compte (6 d’anada i 6 de tornada), que a més van ser prou cansats ja que van incloure pujada i baixada doble de muntanya… i cursa davant d’un bou. Efectivament, vaig anar tirant fins a un creuament novament confús que em va portar a un cul-de-sac on un cartell prohibia seguir endavant i avisava a qui ho fes que s’endinsava en una finca amb animals en estat salvatge (i això que encara cent metres abans, travessant un petit rec, hi havia una enèssima fletxa groga). Total que, mentre estava pensant en la situació i traient la càmera per fer una foto del cartell, d’un lateral on no hi havia cap tanca en van sortir dos bous. Un d’ells es va quedar mirant i prou, però l’altre es va posar a bramular mentre trotava cap a mi amb molt mala cara. Com que el trot semblava convertir-se en cursa, vaig deixar-me estar de fotos i em vaig posar a córrer cap al lloc per on hi havia arribat… i vaig fer bé perquè calculo que el bou no devia estar a més de 10 metres (posa-n’hi 15 per si exagero fruit del moment de nervis). Per sort després de perseguir-me durant uns instants devia concloure que jo no era una amenaça i em va deixar seguir tan ràpid com vaig poder muntanya amunt.

Quan vaig creure que estava salvat, vaig parar a fer un mos i vaig seguir fins que vaig tornar al punt d’error. Des d’allà, ja vaig seguir el camí correcte fins al Monestir de Montserrat. Aquests darrers quilòmetres es van fer llargs, però finalment vaig poder arribar-hi en gairebé 8 hores i mitja. Van ser 37 km dels 25 previstos.

Restes que vaig fotografiar just abans de la trobada amb el bou

Restes que vaig fotografiar just abans de la trobada amb el bou (no és broma)

Montserrat quan encara faltava força estona per arribar-hi

Montserrat quan encara faltava força estona per arribar-hi

Vistes des de dalt

Vistes des de dalt

Arribant a Montserrat

Arribant a Montserrat

Perfil de l'entrenament

Perfil de l’entrenament (l’error es veu doble a la part central)

Track

Track

Advertisements

One thought on “Manresa-Montserrat fent més distància del compte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s