Col·laborem econòmicament amb altres equips de la Trailwalker

Com ja us vam dir en un post anterior, ens hem trobat amb un petit excedent després d’assolir els 1500 euros obligatoris i hem decidit repartir-los a altres equips que els necessitessin per arribar al mínim.

Fet el recompte, l’excedent era de 310 euros. Hem mirat la llista d’equips als quals avui al matí els faltava menys d’aquesta quantitat i hem fet un sorteig per assignar-los els diners. Podeu veure l’enregistrament del sorteig punxant sobre la següent imatge:

Sorteig Wacky Walkers

Els agraciats han estat els següents dos equips:

No sabem si sense la nostra col·laboració haurien assolit els 1500. Potser sí, però en qualsevol cas esperem haver estat d’ajuda i ara segur que els veurem dissabte a la sortida d’Olot 🙂

7 thoughts on “Col·laborem econòmicament amb altres equips de la Trailwalker

  1. Moltes gràcies per la vostra doble solidaritat. Demostreu una gran solidaritat al repartir els vostres excedents per tal que altres equips com el nostre (Vall d’Horta) puguin participar. Hem tingut molta sort de ser els afortunats del sorteig.

  2. Bon dia Wacky Walkers. Sóc en Xavier Font, un dels membres de l’equip de la Vall d’Horta. La vostra acció realment és molt solidària. Us agraïm molt el gest que heu fet per ajudar altres equips a completar els 1500 €. Amb els companys havím comentat que era una llàstima que alguns equips no arribin a aquesta quantitat quan altres en tenen en escreix. Moltes gràcies, molta salut i molta sort. Esperem veure’ns dissabte!!!

  3. Núria, Xavier, nosaltres hem considerat que com que els diners aniran a parar al mateix lloc, als més necessitats, hem aplicat l’eslogan “com més serem, més riurem” (encara que en aquest cas, potser hauria de ser “com més serem, més patirem”).

    Ens veiem dissabte!

  4. Pingback: Javier Leiva Aguilera - Consultor, formador, conferenciante

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s